Promotionele folders en kortingen
  1. Kupino.nl
  2. Bouwmarkt folders
  3. Welkoop
Bouwmarkt:

Welkoop folder

Welkoop folder Welkoop folder 2021-05-10 2021-05-23 👍Huidige Welkoop folder voor uw stad, inclusief een gedetailleerd overzicht van afgeprijsde producten. Bespaar op items uit uw boodschappenlijstje.🛒️ Welkoop
Welkoop folder
Welkoop folder
Welkoop folder
tot zo 23-05
Bezig met laden...

Welkoop Assortiment

Welkoop biedt producten voor mens en dier en daarin is het een vrij unieke winkelformule. We komen de Welkoop vooral tegen in Midden, Oost- en Noord Nederland. Het verhaal achter de Welkoop is dan ook ‘Verstand van buitenleven.’ Het gehele assortiment van Welkoop kunnen we samenvatten in een aantal categorieën:

  • Tuin
  • Dier
  • Kleding
  • Advies


Naast de Welkoop winkels is het mogelijk om op www.welkoop.nl het volledige assortiment van Welkoop te zien. Er zijn online meer dan 15.000 producten vertegenwoordig. Het is mogelijk om hier ook advies over een breed scala aan onderwerpen.

 

Welkoop eigen merk

Welkoop richt zicht vooral op voer met betrekking tot het huismerk. Ze krijgen dieren altijd die voedingstoffen die ze nodig hebben. Zo zijn deze voedingsmiddelen bijvoorbeeld afgestemd op de behoeftes van varkens, runderen, herten, geiten en schapen. Vaak is het in combinatie met gras of ruwvoer.

Een normale Welkoop winkel is om 9:00 in de ochtend open en sluit weer om 18:00. Op zondag gaat de winkel pas om 12:00 open en sluit deze weer om 17:00. In de conservatieve delen van Nederland gaat Welkoop zelfs op zondag niet open.

 

Welkoop milieubeleid

Welkoop richt zich primair op milieu en kwaliteit. Dit betekent onder meer dat voederstoffen worden geproduceerd met betrekking tot HACCP en GMP+ normeringen. Dit zijn internationale kwaliteitsborgsystemen die aangegeven dat Welkoop duidelijk goede stappen zet met betrekking tot kwaliteit en duurzaamheid.

 

Welkoop in Nederland

Er zijn in totaal 149 Welkoop winkels door Nederland te vinden. De winkel is zelfs al meer dan 100 jaar een begrip voor Nederlanders. Hoewel het hoofdkantoor momenteel nog in Ede staat gaat het bedrijf eind 2019 investeren in een nieuw hoofdkantoor in Apeldoorn.

Hoofdkantoor:
Galvanistraat 100
6716 AE Ede

 

Welkoop op Kupino.nl

Wil je elke week de nieuwe Welkoop folder hebben? Wil je zien of Welkoop het assortiment nog iets heeft aangepast? Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste acties bij Welkoop? Dan heeft Kupino.nl alle informatie die je maar nodig hebt.

Welkoop folder

Overzicht van huidige, oude en nieuwe folders van de winkel Welkoop. Bekijk de huidige folder van Welkoop met kortingen, die geldig is van ma 10-05-2021 t/m zo 23-05-2021, en bespaar geld op items die op uw boodschappenlijstje staan. Elke dag beoordeelt en update Kupino.nl voor u de speciale aanbiedingen van winkeliers uit heel Nederland. Heeft u niets uitgekozen uit de huidige folder van Welkoop? In de categorie Bouwmarkt hebben we nog een 15 folders van 23 winkels, bijv. huidige folder Xenos, huidige folder BAUHAUS, huidige folder GAMMA. U bespaart geld en tijd, en beschermt de natuur, door te browsen op Kupino.nl en voor afgeprijsde producten te shoppen in Welkoop.

# Aanbiedingen Welkoop, Welkoop online, Welkoop actie, Welkoop assortiment, Welkoop kleding

Favoriete winkels

Lidl

De Lidl heeft een breed assortiment aan etenswaren en dat zien we terug in de catalogus, maar dat is niet het enige wat de Lidl te bieden heeft…

PLUS

De PLUS heeft een breed assortiment aan etenswaren, het komt gelijk perfect overeen met de slogan: “Goed eten, daar houden we van”. We zien dit…

DekaMarkt

DekaMarkt is een Nederlandse supermarktketen die zich richt op Utrecht, Flevoland, Overijsel, Gelderland, Zuid-Holland en Noor-Holland. Er waren in…

Jan Linders

Jan Linders Supermarkten is een regionale supermarktketen. De focus van Jan Linders is vooral op de versproducten, wat ook niet anders kan…