Promotionele folders en kortingen
  1. Kupino.nl
  2. Drogist en Parfumerie folders
  3. Trekpleister
Drogist en Parfumerie:

Trekpleister folder

Trekpleister folder
Trekpleister folder
Trekpleister folder
eindigt vandaag
Trekpleister folder - Andrélon
Trekpleister folder - Andrélon
Trekpleister folder - Andrélon
eindigt vandaag
Bezig met laden...

Trekpleister Assortiment

Trekpleister is een Nederlandse drogisterijketen. Hoewel het een relatief breed assortiment heeft bevat het assortiment vooral producten op het gebied van gezondheid, verzorging en schoonheid. Trekpleister zet duidelijk in op de het goedkopere segment in de markt.

Naast de Trekpleister winkels die beschikbaar zijn kunnen mensen ook winkelen op www.trekpleister.nl. Hier is het niet alleen mogelijk om verschillende producten te winkelen (die varieren van foto tot huis en schoonmaak, van baby & kind tot gezond en intiem, ook is het mogelijk om de wekelijkse folder te lezen en verschillende producten in het assortiment in een verlanglijst te zetten.

 

Trekpleister eigen merk

Trekpleister heeft een flink aantal Eigen Merk producten. Deze staan bekend om een relatief lage prijs en een hoge kwaliteit. Er zijn in totaal meer dan 1,000 producten in het Eigen Merk assortiment van Trekpleister.

Als een normale drogist gaat Trekpleister open om 9:00 in de ochtend en sluit om 6 uur in de middag. Dezelfde tijden worden vaan aangehouden voor zaterdag. Op zondag is Trekpleister vaak gesloten. Diegene die open zijn blijven dan open vanaf het middaguur tot vijf uur in de middag.

 

Trekpleister milieubeleid

Als dochteronderneming van Kruidvat heeft Trekpleister hetzelfde duurzaamheidsbeleid. Naast de lage prijzen en breed assortiment is Trekpleister ook bezig met zich verduurzamen. Denk bijvoorbeeld aan de 1.700 zonnepanelen op het dak van het nieuwe recyclecentrum in Heteren.

 

Trekpleister in Nederland

Het eerste Trekpleister kantoor is in Nederland geopend in 1980 als een van De Boer winkelbedrijven. Dit was een zusterbedrijf van Mitra slijterijen en een voorlopen op Super de Boer. Er zijn bij Trekpleister 185 filialen en 1.900 werknemers.

Hoofdkantoor:
Nijborg 17
3927 DA
Renswoude

 

Trekpleister op Kupino.nl

Wil jij de Trekpleister folder gemakkelijk kunnen inzien? Wil je altijd weten wat er eventueel verandert in het assortiment met de wekelijkse folders? Wil jij weten welke acties er lopen bij Trekpleister? Bij Kupino.nl vind je al die informatie en nog heel veel meer.

In de huidige folder kun je deze producten tegen gereduceerde prijzen vinden

Trekpleister folder

Overzicht van huidige, oude en nieuwe folders van de winkel Trekpleister. Bekijk de huidige folder van Trekpleister met kortingen, die geldig is van di 28-07-2020 t/m zo 09-08-2020, en bespaar geld op items die op uw boodschappenlijstje staan. Elke dag beoordeelt en update Kupino.nl voor u de speciale aanbiedingen van winkeliers uit heel Nederland. Voor een beter overzicht van de kortingen in de huidige folder Trekpleister, gaat u naar het tabblad Aanbiedingen in de folder. Heeft u niets uitgekozen uit de huidige folder van Trekpleister? In de categorie Drogist en Parfumerie hebben we nog een 18 folders van 14 winkels, bijv. huidige folder Kruidvat, huidige folder Etos, huidige folder ICI PARIS XL. U bespaart geld en tijd, en beschermt de natuur, door te browsen op Kupino.nl en voor afgeprijsde producten te shoppen in Trekpleister.

# Trekpleister aanbiedingen, Trekpleister online, Nieuwe folder Trekpleister, Trekpleister folder volgende week, Aanbiedingen Trekpleister deze week

Favoriete winkels

Blokker

Blokker heeft een keten winkels in huishoudelijke artikelen in heel Nederland, in totaal zijn er meer dan 430 filialen in heel Nederland. Naast…

Albert Heijn

Als Nederlandse supermarktketen is Albert Heijn veruit de grootste. Hoewel het bekend staat als marktleider is Albert Heijn er wel alles aan het…

Makro

De Makro is een zelfbedieningsgroothandel met een ongelofelijk breed assortiment aan verschillende producten. Het is bijvoorbeeld mogelijk hier…

Coop

Nederlandse supermarktketen Coop heeft een brede geschiedenis. Het heeft niet alleen voordelen huismerken, budgetmerken en natuurlijk de bekendere…