Promotionele folders en kortingen
  1. Kupino.nl
  2. Drogist en Parfumerie folders
  3. Trekpleister
Drogist en Parfumerie:

Trekpleister folder

Er zijn van deze winkel geen folders beschikbaar.

Trekpleister Assortiment

Trekpleister is een Nederlandse drogisterijketen. Hoewel het een relatief breed assortiment heeft bevat het assortiment vooral producten op het gebied van gezondheid, verzorging en schoonheid. Trekpleister zet duidelijk in op de het goedkopere segment in de markt.

Naast de Trekpleister winkels die beschikbaar zijn kunnen mensen ook winkelen op www.trekpleister.nl. Hier is het niet alleen mogelijk om verschillende producten te winkelen (die varieren van foto tot huis en schoonmaak, van baby & kind tot gezond en intiem, ook is het mogelijk om de wekelijkse folder te lezen en verschillende producten in het assortiment in een verlanglijst te zetten.

 

Trekpleister eigen merk

Trekpleister heeft een flink aantal Eigen Merk producten. Deze staan bekend om een relatief lage prijs en een hoge kwaliteit. Er zijn in totaal meer dan 1,000 producten in het Eigen Merk assortiment van Trekpleister.

Als een normale drogist gaat Trekpleister open om 9:00 in de ochtend en sluit om 6 uur in de middag. Dezelfde tijden worden vaan aangehouden voor zaterdag. Op zondag is Trekpleister vaak gesloten. Diegene die open zijn blijven dan open vanaf het middaguur tot vijf uur in de middag.

 

Trekpleister milieubeleid

Als dochteronderneming van Kruidvat heeft Trekpleister hetzelfde duurzaamheidsbeleid. Naast de lage prijzen en breed assortiment is Trekpleister ook bezig met zich verduurzamen. Denk bijvoorbeeld aan de 1.700 zonnepanelen op het dak van het nieuwe recyclecentrum in Heteren.

 

Trekpleister in Nederland

Het eerste Trekpleister kantoor is in Nederland geopend in 1980 als een van De Boer winkelbedrijven. Dit was een zusterbedrijf van Mitra slijterijen en een voorlopen op Super de Boer. Er zijn bij Trekpleister 185 filialen en 1.900 werknemers.

Hoofdkantoor:
Nijborg 17
3927 DA
Renswoude

 

Trekpleister op Kupino.nl

Wil jij de Trekpleister folder gemakkelijk kunnen inzien? Wil je altijd weten wat er eventueel verandert in het assortiment met de wekelijkse folders? Wil jij weten welke acties er lopen bij Trekpleister? Bij Kupino.nl vind je al die informatie en nog heel veel meer.

Trekpleister folder

Overzicht van huidige, oude en nieuwe folders van de winkel Trekpleister. Elke dag beoordeelt en update Kupino.nl voor u de speciale aanbiedingen van winkeliers uit heel Nederland. U bespaart geld en tijd, en beschermt de natuur, door te browsen op Kupino.nl en voor afgeprijsde producten te shoppen in Trekpleister.