Promotionele folders en kortingen
  1. Kupino.nl
  2. Hypermarkten en Supermarkten folders
  3. PLUS
Hypermarkten en Supermarkten:

PLUS folder

PLUS Slijterifjolder PLUS Slijterifjolder 2021-06-06 2021-06-19 👍Huidige PLUS Slijterifjolder voor uw stad, inclusief een gedetailleerd overzicht van afgeprijsde producten. Bespaar op items uit uw boodschappenlijstje.đŸ›’ïž PLUS
PLUS Slijterifjolder
PLUS Slijterifjolder
PLUS Slijterifjolder
tot za 19-06
Bezig met laden...

PLUS Assortiment

De PLUS heeft een breed assortiment aan etenswaren, het komt gelijk perfect overeen met de slogan: “Goed eten, daar houden we van”. We zien dit weer terug in de verschillende categorieĂ«n die PLUS hanteert met betrekking tot etenswaren:

  • Beter Leven
  • Biologisch
  • Fairtrade


De PLUS heeft niet alleen een flink aantal fysieke winkels beschikbaar, het is ook mogelijk om op www.plus.nl online te bestellen. Dit is wel zo handig voor mensen die overdag niet naar de winkel kunnen of gewoon geen PLUS in de buurt hebben. De folder die elke week opnieuw wordt bijgehouden is ook via de website in te lezen. Zo hoeven mensen geen promoties meer te missen.

 

PLUS eigen merk

PLUS richt zich heel duidelijk op klanten die net iets meer willen betalen voor premium producten. PLUS heeft een eigen huismerk in haar catalogus wat in tegenstelling tot veel andere supermarkten echt als een luxere variant kan worden beschouwd.

Qua openingstijden zullen de meeste Nederlandse PLUS winkels de standaard supermarkt openingstijden hanteren. Dit betekend door de week rond 8:00 open en sluiten om 20:00. In het weekend sluit de plus om 20:00 op zaterdag en 18:00 op zondag.

Slimme shoppers kunnen ook met de gratis app van PLUS door de winkel heen en zo een boodschappenlijstje bijhouden. Hier kun je ook de  wekelijkse folders in de gaten houden en geen aanbieding meer hoeven missen.

 

PLUS milieubeleid

De PLUS doet er veel aan om een goede samenleving te houden voor zowel mens als dier. Zo is PLUS regelmatig uitgeroepen tot beste biologische winkelketen en heeft het ook vaker de Meest Verantwoorde Supermarkt gewonnen.

Ook heeft PLUS in 2018 een verpakkingsbeleid opgesteld. De uitgangspunten hier zijn:

  • Recyclebaar verpakken.
  • Hernieuwbaar verpakken
  • Zo min mogelijk verpakken

 

PLUS in Nederland

PLUS bestaat in Nederland al sinds 1988 als de Plusmarkt. In 2001 is het concern overgegaan op PLUS. Het hoofdkantoor staat in Utrecht.

Hoofdkantoor:
Archimedeslaan 21
3584 BA
Utrecht

 

PLUS op Kupino.nl

Bij Kupino.nl hoef je niet bang te zijn dat je ooit nog een korting mist bij PLUS. Alle promoties van PLUS en veel andere winkels kun je hier teruglezen. Lees de nieuwe folder elke week op jouw gemak door.

PLUS folder

Overzicht van huidige, oude en nieuwe folders van de winkel PLUS. Bekijk de huidige folder van PLUS met kortingen, die geldig is van zo 06-06-2021 t/m za 19-06-2021, en bespaar geld op items die op uw boodschappenlijstje staan. Elke dag beoordeelt en update Kupino.nl voor u de speciale aanbiedingen van winkeliers uit heel Nederland. Heeft u niets uitgekozen uit de huidige folder van PLUS? In de categorie Hypermarkten en Supermarkten hebben we nog een 8 folders van 32 winkels, bijv. huidige folder Gall & Gall, huidige folder Hocras, huidige folder HEMA. U bespaart geld en tijd, en beschermt de natuur, door te browsen op Kupino.nl en voor afgeprijsde producten te shoppen in PLUS.

# PLUS supermarkt, PLUS aanbiedingen, PLUS aanbieding, PLUS supermarkt folder, PLUS folder volgende week