Promotionele folders en kortingen
 1. Kupino.nl
 2. Tuin en Dier folders
 3. Pets Place
Tuin en Dier:

Pets Place folder

Er zijn van deze winkel geen folders beschikbaar.

Pets Place Assortiment

Pets Place profileert zichzelf als de dierenwinkel van Nederland. Pets Place heeft een flink aantal winkels door heel Nederland en een breed assortiment aan verschillende opties voor dieren. Dit mag natuurlijk niet ontbreken bij de zelfgekroonde grootste dierenwinkel van Nederland. Een aantal verschillende categorie√ęn van dieren die we mogen verwachten bij Pets Place zijn:

 • Hond
 • Kat
 • Knaagdier
 • Vogel
 • Vis
 • Erfdier
 • Hengelsport


Het gehele assortiment is op www.petsplace.nl te zien. Daarnaast is het mogelijk om daar de dichtstbijzijnde lokale winkel te vinden en kun je verschillende adviezen inwinnen met betrekking tot jouw huisdier. Het is ook mogelijk online producten te bestellen.

 

Pets Place eigen merk

Als een van de grootste leveranciers voor huisdieren mogen we verwachten dat Pets Place ook ervoor zorgt dat er genoeg eigen merkproducten op de schappen liggen. Pets Place heeft eigen merkvoeding voor zowel katten als honden en knaagdieren. De verschillende opties zijn: 

 • Pets Place Basic ‚Äď Kwalitiatief goed voedsel voor de laagste prijs.
 • Pets Place Plus ‚Äď Een uitgebalanceerde samenstelling van alle ingredi√ęnten met net iets meer voor de hond of kat.
 • Pets Place Naturals ‚Äď Eten op basis van enkel natuurlijke producten.
 • Pets Place Luxe ‚Äď Het beste eten voor hond of kat. Samengesteld voor kieskeurige vriendjes.


De gemiddelde Pets Place winkel opent om 9:00 en sluit weer om 18:00. De enige variatie is dat deze bij koopavond om 20:00 sluit. De folder heeft altijd nieuwe aanbiedingen en de variatie is elke week.

 

Pets Place milieubeleid

Pets Place is een partner van Boerenbond. Dat betekent dat ze zich inzetten voor verantwoord verbouwen en ervoor te zorgen dat eten ook kwalitatief en hoogwaardig kan worden geproduceerd.

 

Pets Place in Nederland

Pets Place bestaat al sinds 1988 als franchiseorganisatie. Er in totaal meer dan 180 verschillende Pets Place dierenwinkels in Nederland.

Hoofdkantoor:
Galvanistraat 100
6716 AE
Ede

 

Pets Place op Kupino.nl

Wil je geen korting meer missen bij Pets Place? Dan kijk je wekelijks op Kupino.nl. Dan heb je niet alleen toegang tot de wekelijkse folder maar komt het ook nooit meer voor dat je een promotie mist voor jouw trouwe viervoeter.

 

Pets Place folder

Overzicht van huidige, oude en nieuwe folders van de winkel Pets Place. Elke dag beoordeelt en update Kupino.nl voor u de speciale aanbiedingen van winkeliers uit heel Nederland. Heeft u niets uitgekozen uit de huidige folder van Pets Place? In de categorie Tuin en Dier hebben we nog een 1 folders van 3 winkels, bijv. huidige folder Dierspecialist. U bespaart geld en tijd, en beschermt de natuur, door te browsen op Kupino.nl en voor afgeprijsde producten te shoppen in Pets Place.

Favoriete winkels

Dirk

Dirk is een Nederlandse supermarktketen die tijdens de tweede wereldoorlog is opgericht. De supermarktketen probeert vooral de markt te veroveren…

PLUS

De PLUS heeft een breed assortiment aan etenswaren, het komt gelijk perfect overeen met de slogan: ‚ÄúGoed eten, daar houden we van‚ÄĚ. We zien dit‚Ķ

Lidl

De Lidl heeft een breed assortiment aan etenswaren en dat zien we terug in de catalogus, maar dat is niet het enige wat de Lidl te bieden heeft…

DekaMarkt

DekaMarkt is een Nederlandse supermarktketen die zich richt op Utrecht, Flevoland, Overijsel, Gelderland, Zuid-Holland en Noor-Holland. Er waren in…