Promotionele folders en kortingen
  1. Kupino.nl
  2. Hypermarkten en Supermarkten folders
  3. Makro
Hypermarkten en Supermarkten:

Makro folder

Makro folder special - Weekenddeals
Makro folder special - Weekenddeals
Makro folder special - Weekenddeals
eindigt morgen
Makro folder - Non food
Makro folder - Non food
Makro folder - Non food
geldig tot di 24. 9.
Makro folder - Food
Makro folder - Food
Makro folder - Food
geldig tot di 24. 9.
Makro folder - Horeca
Makro folder - Horeca
Makro folder - Horeca
geldig tot di 8. 10.
Makro folder special - X-TRA
Makro folder special - X-TRA
Makro folder special - X-TRA
geldig tot di 24. 9.
Bezig met laden...

Makro Assortiment

De Makro is een zelfbedieningsgroothandel met een ongelofelijk breed assortiment aan verschillende producten. Het is bijvoorbeeld mogelijk hier verse vis te halen op de visafdeling, maar ook een nieuwe televisie te kopen. De Makro verkoopt niet alleen de A-merken en een aantal B-merken, het heeft ook een eigen merk in de aanbieding.

Het is niet online om gelijk iets te kopen op www.makro.nl maar het is wel mogelijk hier de nieuwste promoties en de wekelijkse folder te lezen. Ook kun je hier bijna het gehele assortiment doornemen.

 

Makro eigen merk

Makro heeft veel eigen merk producten in het assortiment. Dit is een assortiment dat constant wordt aangevuld met nieuwe producten:

  • Metro Chef – Eigen merk voor food producten
  • Metro Professional – Eigen merk voor het non-food assortiment
  • Akro – Meer dan 700 basisartikelen van kopieerpapier tot theelichten
  • Rioba – Koffie en thee
  • Tarrington House – kwaliteitsproducten die variëren van parasols tot textiel
  • Sigma - Kantoorbenodigdheden


Een Makro winkel (of meer een vestiging) gaat open om 9 uur in de ochtend en sluit pas om 10 uur in de avond. Daarnaast is deze op zaterdag tot 18:00 open en zondag van 12:00 tot 17:00.

Daarnaast heeft de digitale app de voordelen dat je een Makro-pas altijd bij je hebt. Ook is het mogelijk om de nieuwste folders te zien en erachter te komen waar je korting op kunt krijgen.

 

Makro milieubeleid

Bij de Makro voelt men zich verantwoordelijk voor duurzaamheid en dierenwelzijn. Makro is een onderdeel van de Metro Group, en dat zorgt voor een mondiaal duurzaamheidsbeleid via processen en producten.

 

Makro in Nederland

Het eerste Makro kantoor is in Nederland geopend in 1968. In het totaal zijn er 17 vestingen door heel Nederland verspreid. De allereerste Makro is trouwens geopend in Amsterdam.

Hoofdkantoor:
De Flinesstraat 9
1114 AL
Amsterdam

 

Makro op Kupino.nl

Heb je een Makro pas en wil je zeker weten dat je geen korting meer mist bij de Makro? Wil je de folder gewoon gemakkelijk kunnen vergelijken zonder naar de winkel te moeten gaan? Dan heeft kupino.nl alle informatie die jij nodig hebt om een goede keuze te maken.

In de huidige folder kun je deze producten tegen gereduceerde prijzen vinden

Makro folder

Overzicht van huidige, oude en nieuwe folders van de winkel Makro. Bekijk de huidige folder van Makro met kortingen, die geldig is van 20. 9. 2019 tot 22. 9. 2019, en bespaar geld op items die op uw boodschappenlijstje staan. Elke dag beoordeelt en update Kupino.nl voor u de speciale aanbiedingen van winkeliers uit heel Nederland. Voor een beter overzicht van de kortingen in de huidige folder Makro, gaat u naar het tabblad Kortingen in de folder. Heeft u niets uitgekozen uit de huidige folder van Makro? In de categorie Hypermarkten en Supermarkten hebben we nog een 76 folders van 32 winkels, bijv. huidige folder Sligro folder, huidige folder HANOS folder, huidige folder Aldi folder. U bespaart geld en tijd, en beschermt de natuur, door te browsen op Kupino.nl en voor afgeprijsde producten te shoppen in Makro.

# Makro folders, Makro aanbiedingen, Nieuwe Makro folder, Makro folder non food, Makro folder bekijken