Promotionele folders en kortingen
 1. Kupino.nl
 2. Kleding folders
 3. Kik
Kleding:

Kik folder

Er zijn van deze winkel geen folders beschikbaar.

Kik Assortiment

Kik biedt voordelige mode voor iedereen, jong en oud, vrouw of man. Daarnaast heeft Kik een flink aantal producten op het gebied van huishoudelijke artikelen, huishoudtextiel en accessoires. Het mag duidelijk zijn dat Kik zicht op het budget segment zonder hiervoor kwaliteit in te willen leveren:

 • Dames – Volledige collectie van shirts, tops, bloezen en meer
 • Heren – Shirts, hemden, jassen, vesten etc.
 • Grote maten – Voor de mensen met net een beetje extra
 • Meisjes/Jongens – Van baby tot kleine kinderen tot kinderen


Naast de winkels van Kik is het ook mogelijk om op www.kik.nl het assortiment te zien en gelijk ook een goede prijsindicatie te hebben. Er is er een mogelijkheid in te schrijven voor de nieuwsbrief, de Instagram account van Kik te zien en nog veel meer.

 

Kik eigen merk

Kik richt zich vooral op veel voor weinig, goede kwaliteit voor weinig geld. Er zijn flink een aantal kledingproducten beschikbaar in de volgende assortimenten:

 • Ergee – Kwaliteit en comfort samen met ontwerp. Ondergoed voor zowel vrouwen en mannen, sokken en ondergoed voor kinderen.
 • Y.F.K – Kleding voor jongeren, sportief, trendy en tieners.
 • Kiki & Koko – Leuke, kleurrijke en duurzame kleding voor kinderen.
 • Janina – Dagelijkse kleding voor vrouwen, van elegant tot praktisch van jassen tot truien.
 • Identic – Van klassiek tot sportief voor mannen, alles om de man zich comfortabel te laten voelen.


Als een standaard kledingzaak gaat Kik op maandag om 13:00 open en sluit de winkel om 18:00. De standaard tijd voor Kik is van 9:00 tot 18:00 in de avond. De meeste Kik winkels zijn gesloten op zondag en zaterdag open tot 17:00.

 

Kik milieubeleid

Kik wil haar marktpositie gebruiken om te verduurzamen. Dit betekent een ethisch verantwoord merkproduct op de markt brengen en het liefst waar mogelijk duurzame en verantwoorde winkels.

 

Kik in Nederland

Kik is in Duitsland begonnen in 1994 en heeft ondertussen ook de stap naar Nederland gemaakt. Kik heeft eerder aangegeven dat het in totaal uiteindelijk rond de 250 winkels in Nederland zou willen hebben.

Hoofdkantoor:
Waalreseweg 1B
Valkenswaard

 

Kik op Kupino.nl

Wil je elke week de nieuwe Kik folder lezen? Misschien zien of er iets nieuws beschikbaar is in het assortiment van Kik? Wil je weten op Kik misschien nog nieuwe acties heeft? Dan ben jij bij Kupino.nl altijd aan het juist adres – wij hebben alle belangrijke informatie over Kik op een rijtje.

 

Kik folder

Overzicht van huidige, oude en nieuwe folders van de winkel Kik. Elke dag beoordeelt en update Kupino.nl voor u de speciale aanbiedingen van winkeliers uit heel Nederland. U bespaart geld en tijd, en beschermt de natuur, door te browsen op Kupino.nl en voor afgeprijsde producten te shoppen in Kik.