Promotionele folders en kortingen
  1. Kupino.nl
  2. Hypermarkten en Supermarkten folders
  3. Jan Linders
Hypermarkten en Supermarkten:

Jan Linders folder

Jan Linders folder
Jan Linders folder
Jan Linders folder
tot zo 19-07
Bezig met laden...

Jan Linders Assortiment

Jan Linders Supermarkten is een regionale supermarktketen. De focus van Jan Linders is vooral op de versproducten, wat ook niet anders kan aangezien de keten nu al 7 keer zijn verkozen als de Beste Vers Supermarkt van Nederland. Ze scoren vooral goed op de ruime keuze, de beste aanbiedingen en natuurlijk de beste kwaliteit.

Naast een aantal winkels is het bij Jan Linders ook mogelijk op www.janlinders.nl te winkelen en deze producten in de winkel af te halen. Naast het assortiment van Jan Linders is het ook mogelijk om hier de lekkerste recepten, leukste winacties en scherpste spaaracties te vinden.

 

Jan Linders eigen merk

Jan Linders had vroeger een huismerk genaamd ‚ÄėPerfekt‚Äô tegenwoordig gebruiken ze net als een aantal andere ketens in Nederland g'woon, dat betekend goede producten kopen voor een normale prijs. Een aantal producten van het nieuwe huismerk liggen ondertussen al in de schappen. Bijvoorbeeld:

  • Koffie
  • Vruchtensappen
  • Afbakbrood
  • Keukenpapier
  • Toiletpapier


Een Jan Linders gaat normaal gesproken om 8:00 open en sluit om 21:00 in de avond. Op zondag zijn de tijden net andersom.

 

Jan Linders milieubeleid

De supermarkten van Jan Linders worden duurzaam gemaakt, stap voor stap. Zo hebben ze in de laatste 5 jaar bijvoorbeeld een energieverbetering van maar liefst 22.5 procent kunnen realiseren en zijn ze ook bezig met het verduurzamen van hun transport.

 

Jan Linders in Nederland

Jan Linders is opgericht in 1963 door Jan Linders zelf. De meeste winkels van deze supermarktketen kunnen we vinden door het zuidoosten van Nederland. In totaal zijn er 60 vestigingen van Jan Linders door Nederland heen te vinden.

Hoofdkantoor:
De Flammert 1211
5854
NC Bergen

 

Jan Linders op Kupino.nl

Wil ook jij geen enkele Jan Linders promotie mislopen? Wil je ook de beste mogelijke prijs betalen en de wekelijkse folder van Jan Linders gemakkelijk kunnen zien? Kijk dan op Kupino.nl. Daar zie je eventuele wijzingen in het assortiment van Jan Linders en zoveel andere winkels.

Jan Linders folder

Overzicht van huidige, oude en nieuwe folders van de winkel Jan Linders. Bekijk de huidige folder van Jan Linders met kortingen, die geldig is van ma 13-07-2020 t/m zo 19-07-2020, en bespaar geld op items die op uw boodschappenlijstje staan. Elke dag beoordeelt en update Kupino.nl voor u de speciale aanbiedingen van winkeliers uit heel Nederland. Heeft u niets uitgekozen uit de huidige folder van Jan Linders? In de categorie Hypermarkten en Supermarkten hebben we nog een 79 folders van 32 winkels, bijv. huidige folder Bidfood, huidige folder HANOS, huidige folder Makro. U bespaart geld en tijd, en beschermt de natuur, door te browsen op Kupino.nl en voor afgeprijsde producten te shoppen in Jan Linders.

# Aanbiedingen Jan Linders, Jan Linders online, Jan Linders assortiment, Jan Linders volgende week, Jan Linders aanbiedingen volgende week

Favoriete winkels

da

De DA is een Nederlandse drogisterijketen van de Nederlandse Drogisterij Service B.V. DA heeft meer dan 270+ verschillende drogistwinkels door heel…

Kruidvat

Kruidvat is een drogisterijen keten in Nederland. Hoewel het specialisme van de Kruidvat ligt in de gezondheid en beauty producten. Kijken we…

PLUS

De PLUS heeft een breed assortiment aan etenswaren, het komt gelijk perfect overeen met de slogan: ‚ÄúGoed eten, daar houden we van‚ÄĚ. We zien dit‚Ķ

Dirk

Dirk is een Nederlandse supermarktketen die tijdens de tweede wereldoorlog is opgericht. De supermarktketen probeert vooral de markt te veroveren…