Promotionele folders en kortingen
  1. Kupino.nl
  2. Hypermarkten en Supermarkten folders
  3. Jan Linders
Hypermarkten en Supermarkten:

Jan Linders folder

Jan Linders folder
Jan Linders folder
Jan Linders folder
tot zo 16-08
Bezig met laden...

Jan Linders Assortiment

Jan Linders Supermarkten is een regionale supermarktketen. De focus van Jan Linders is vooral op de versproducten, wat ook niet anders kan aangezien de keten nu al 7 keer zijn verkozen als de Beste Vers Supermarkt van Nederland. Ze scoren vooral goed op de ruime keuze, de beste aanbiedingen en natuurlijk de beste kwaliteit.

Naast een aantal winkels is het bij Jan Linders ook mogelijk op www.janlinders.nl te winkelen en deze producten in de winkel af te halen. Naast het assortiment van Jan Linders is het ook mogelijk om hier de lekkerste recepten, leukste winacties en scherpste spaaracties te vinden.

 

Jan Linders eigen merk

Jan Linders had vroeger een huismerk genaamd ‚ÄėPerfekt‚Äô tegenwoordig gebruiken ze net als een aantal andere ketens in Nederland g'woon, dat betekend goede producten kopen voor een normale prijs. Een aantal producten van het nieuwe huismerk liggen ondertussen al in de schappen. Bijvoorbeeld:

  • Koffie
  • Vruchtensappen
  • Afbakbrood
  • Keukenpapier
  • Toiletpapier


Een Jan Linders gaat normaal gesproken om 8:00 open en sluit om 21:00 in de avond. Op zondag zijn de tijden net andersom.

 

Jan Linders milieubeleid

De supermarkten van Jan Linders worden duurzaam gemaakt, stap voor stap. Zo hebben ze in de laatste 5 jaar bijvoorbeeld een energieverbetering van maar liefst 22.5 procent kunnen realiseren en zijn ze ook bezig met het verduurzamen van hun transport.

 

Jan Linders in Nederland

Jan Linders is opgericht in 1963 door Jan Linders zelf. De meeste winkels van deze supermarktketen kunnen we vinden door het zuidoosten van Nederland. In totaal zijn er 60 vestigingen van Jan Linders door Nederland heen te vinden.

Hoofdkantoor:
De Flammert 1211
5854
NC Bergen

 

Jan Linders op Kupino.nl

Wil ook jij geen enkele Jan Linders promotie mislopen? Wil je ook de beste mogelijke prijs betalen en de wekelijkse folder van Jan Linders gemakkelijk kunnen zien? Kijk dan op Kupino.nl. Daar zie je eventuele wijzingen in het assortiment van Jan Linders en zoveel andere winkels.

Jan Linders folder

Overzicht van huidige, oude en nieuwe folders van de winkel Jan Linders. Bekijk de huidige folder van Jan Linders met kortingen, die geldig is van ma 10-08-2020 t/m zo 16-08-2020, en bespaar geld op items die op uw boodschappenlijstje staan. Elke dag beoordeelt en update Kupino.nl voor u de speciale aanbiedingen van winkeliers uit heel Nederland. Heeft u niets uitgekozen uit de huidige folder van Jan Linders? In de categorie Hypermarkten en Supermarkten hebben we nog een 93 folders van 32 winkels, bijv. huidige folder Bidfood, huidige folder Makro, huidige folder HANOS. U bespaart geld en tijd, en beschermt de natuur, door te browsen op Kupino.nl en voor afgeprijsde producten te shoppen in Jan Linders.

# Aanbiedingen Jan Linders, Jan Linders online, Jan Linders assortiment, Jan Linders volgende week, Jan Linders aanbiedingen volgende week

Favoriete winkels

Lidl

De Lidl heeft een breed assortiment aan etenswaren en dat zien we terug in de catalogus, maar dat is niet het enige wat de Lidl te bieden heeft…

Aldi

De Aldi heeft een standaardassortiment waar momenteel ook steeds meer A-merken bijkomen. Dat is duidelijk te zien aan een groeiende catalogus en…

Albert Heijn

Als Nederlandse supermarktketen is Albert Heijn veruit de grootste. Hoewel het bekend staat als marktleider is Albert Heijn er wel alles aan het…

Coop

Nederlandse supermarktketen Coop heeft een brede geschiedenis. Het heeft niet alleen voordelen huismerken, budgetmerken en natuurlijk de bekendere…