Promotionele folders en kortingen
 1. Kupino.nl
 2. Baby en Kind folders
 3. Intertoys
Baby en Kind:

Intertoys folder

Intertoys folder - Mega voordeel
Intertoys folder - Mega voordeel
Intertoys folder - Mega voordeel
tot zo 31-05
Bezig met laden...

Intertoys Assortiment

Intertoys is een Nederlandse winkelketen die vooral multimedia en toebehoren en speelgoed verkoopt. Hoewel het tegenwoordig in handen is van het Portugese ‘Green Swan’ blijft Intertoys voor veel Nederlands een favoriete bestemming voor speelgoed en multimedia.

Er zijn een flink aantal varianten waaruit gekozen kan worden bij Intertoys, het assortiment bestaat onder andere uit:

 • Puzzles
 • Speelgoedvoertuigen
 • Speelfiguren
 • Games & Elektronica
 • Spellen
 • Baby & Peter speelgoed
 • Bouwen & Constructie
 • Buitenspeelgoed


Op de website www.intertoys.nl is het mogelijk om lid te worden van Club Intertoys (sparen voor exclusieve voordelen bij Intertoys), de Club Intertoys app te downloaden en om cadeautips op te doen voor zowel jong en oud. Daarnaast is er ook nog eens het laatste nieuws te lezen over het bedrijf zelf. Het is mogelijk online te bestellen en voor 14:00 besteld is de volgende dag in huis hebben.

 

Intertoys eigen merk

Om zich te kunnen onderscheiden wil Intertoys flink inzetten op private label merken. De nieuwe eigenaren hebben aangeven het assortiment voor het einde van 2019 flink uit te willen breiden. Daarnaast moeten er 220 distributiecentra in plaats van één komen.

Normaliter is Intertoys om 9:30 open en sluit het weer om 18:00. Uitzonderingen zijn zondag en maandag. Maandag gaat de winkel om 12:00 uur open en zondag ook, maar sluit het wel een uur eerder.

De Intertoys Club app zorgt ervoor dat blije ouders altijd kunnen sparen voor nieuwe kortingen en leuke aanbiedingen bij Intertoys. Daarnaast is het mogelijk om consumenten beter te informeren over nieuwe producten.

 

Intertoys milieubeleid

Intertoys heeft aangegeven minder plastic verpakkingen willen te gaan gebruiken bij het verpakken van speelgoed en daarnaast ook aangegeven dat het mogelijk is om binnenkort minder distributie te laten lopen vanuit een centraal punt. Daardoor zou er geld kunnen worden bespaard en ook gelijk voordelen hebben voor het milieu.

 

Intertoys in Nederland

Intertoys bestaat al sinds 1976 en had tijdens 2017 ongeveer 500 verschillende winkels in de Benelux. Tegenwoordig zijn het e iets minder.

Hoofdkantoor:
Intertoys B.V.
Hessenbergweg 8
1101 BT Amsterdam

 

Intertoys op Kupino.nl

Wil je geen Intertoys promoties mislopen maar altijd de laagste prijs betalen voor speelgoed? Dan is Kupino.nl de beste oplossing daarvoor. Zo ken je het gehele assortiment en loop je geen korting meer mis.

In de huidige folder kun je deze producten tegen gereduceerde prijzen vinden

Intertoys folder

Overzicht van huidige, oude en nieuwe folders van de winkel Intertoys. Bekijk de huidige folder van Intertoys met kortingen, die geldig is van za 16-05-2020 t/m zo 31-05-2020, en bespaar geld op items die op uw boodschappenlijstje staan. Elke dag beoordeelt en update Kupino.nl voor u de speciale aanbiedingen van winkeliers uit heel Nederland. Voor een beter overzicht van de kortingen in de huidige folder Intertoys, gaat u naar het tabblad Aanbiedingen in de folder. Heeft u niets uitgekozen uit de huidige folder van Intertoys? In de categorie Baby en Kind hebben we nog een 8 folders van 10 winkels, bijv. huidige folder Baby & Tiener, huidige folder LEGO, huidige folder Intertoys. U bespaart geld en tijd, en beschermt de natuur, door te browsen op Kupino.nl en voor afgeprijsde producten te shoppen in Intertoys.

# Intertoys online, Aanbiedingen Intertoys, Lego aanbieding Intertoys, Intertoys acties, Intertoys speelgoed

Favoriete winkels

Aldi

De Aldi heeft een standaardassortiment waar momenteel ook steeds meer A-merken bijkomen. Dat is duidelijk te zien aan een groeiende catalogus en…

da

De DA is een Nederlandse drogisterijketen van de Nederlandse Drogisterij Service B.V. DA heeft meer dan 270+ verschillende drogistwinkels door heel…

PLUS

De PLUS heeft een breed assortiment aan etenswaren, het komt gelijk perfect overeen met de slogan: “Goed eten, daar houden we van”. We zien dit…

Blokker

Blokker heeft een keten winkels in huishoudelijke artikelen in heel Nederland, in totaal zijn er meer dan 430 filialen in heel Nederland. Naast…