Promotionele folders en kortingen
 1. Kupino.nl
 2. Baby en Kind folders
 3. Intertoys
Baby en Kind:

Intertoys folder

Er zijn van deze winkel geen folders beschikbaar.

Intertoys Assortiment

Intertoys is een Nederlandse winkelketen die vooral multimedia en toebehoren en speelgoed verkoopt. Hoewel het tegenwoordig in handen is van het Portugese ‚ÄėGreen Swan‚Äô blijft Intertoys voor veel Nederlands een favoriete bestemming voor speelgoed en multimedia.

Er zijn een flink aantal varianten waaruit gekozen kan worden bij Intertoys, het assortiment bestaat onder andere uit:

 • Puzzles
 • Speelgoedvoertuigen
 • Speelfiguren
 • Games & Elektronica
 • Spellen
 • Baby & Peter speelgoed
 • Bouwen & Constructie
 • Buitenspeelgoed


Op de website www.intertoys.nl is het mogelijk om lid te worden van Club Intertoys (sparen voor exclusieve voordelen bij Intertoys), de Club Intertoys app te downloaden en om cadeautips op te doen voor zowel jong en oud. Daarnaast is er ook nog eens het laatste nieuws te lezen over het bedrijf zelf. Het is mogelijk online te bestellen en voor 14:00 besteld is de volgende dag in huis hebben.

 

Intertoys eigen merk

Om zich te kunnen onderscheiden wil Intertoys flink inzetten op private label merken. De nieuwe eigenaren hebben aangeven het assortiment voor het einde van 2019 flink uit te willen breiden. Daarnaast moeten er 220 distributiecentra in plaats van één komen.

Normaliter is Intertoys om 9:30 open en sluit het weer om 18:00. Uitzonderingen zijn zondag en maandag. Maandag gaat de winkel om 12:00 uur open en zondag ook, maar sluit het wel een uur eerder.

De Intertoys Club app zorgt ervoor dat blije ouders altijd kunnen sparen voor nieuwe kortingen en leuke aanbiedingen bij Intertoys. Daarnaast is het mogelijk om consumenten beter te informeren over nieuwe producten.

 

Intertoys milieubeleid

Intertoys heeft aangegeven minder plastic verpakkingen willen te gaan gebruiken bij het verpakken van speelgoed en daarnaast ook aangegeven dat het mogelijk is om binnenkort minder distributie te laten lopen vanuit een centraal punt. Daardoor zou er geld kunnen worden bespaard en ook gelijk voordelen hebben voor het milieu.

 

Intertoys in Nederland

Intertoys bestaat al sinds 1976 en had tijdens 2017 ongeveer 500 verschillende winkels in de Benelux. Tegenwoordig zijn het e iets minder.

Hoofdkantoor:
Intertoys B.V.
Hessenbergweg 8
1101 BT Amsterdam

 

Intertoys op Kupino.nl

Wil je geen Intertoys promoties mislopen maar altijd de laagste prijs betalen voor speelgoed? Dan is Kupino.nl de beste oplossing daarvoor. Zo ken je het gehele assortiment en loop je geen korting meer mis.

Intertoys folder

Overzicht van huidige, oude en nieuwe folders van de winkel Intertoys. Elke dag beoordeelt en update Kupino.nl voor u de speciale aanbiedingen van winkeliers uit heel Nederland. U bespaart geld en tijd, en beschermt de natuur, door te browsen op Kupino.nl en voor afgeprijsde producten te shoppen in Intertoys.