Promotionele folders en kortingen
 1. Kupino.nl
 2. Sport folders
 3. Intersport
Sport:

Intersport folder

Er zijn van deze winkel geen folders beschikbaar.

INTERSPORT Assortiment

INTERSPORT heeft een keten winkels die sportkleding en sporttoebehoren verkopen door heel Nederland. In totaal waren er in 2017 nog meer dan 75 verschillende INTERSPORT filialen beschikbaar. Dat betekent dat er bijna altijd wel een INTERSPORT bij mensen in de buurt is.

Naast de lokale winkel is er ook nog www.intersport.nl. Hier is het mogelijk het volledige assortiment door te nemen. Denk aan:

 • Dames mode
 • Heren mode
 • Kids kleding


Het is via de website mogelijk om producten te bestellen en vervolgens op thuis te laten bezorgen of ervoor te kiezen deze bij een lokale INTERSPORT af te halen.

 

INTERSPORT eigen merk

INTERSPORT verkoopt niet alleen de grote sportmerken als Adidas, Nike, Under Armour en meer, het verkoopt op een flink aantal eigen merken:

 • Firefly – Een vrijetijdsmerk met schoenen en textiel, voornamelijk bestemd voor jongere mensen.
 • McKinley – Kleding, accessoires en materiaal voor het outdoor publiek. Geschikt voor de bergen beklimmen of een wandeling maken in het bos.
 • Energetics – Focus op bodybuilding en fitness.
 • Pro Touch – Keuze uit uitrustingen, schoenen en textiel voor gevechtsporten en sportteams.
 • TECNOpro – Kleding voor zwemmen, tafeltennis, tennis, en skiën.
 • Etirel – Denk aan accessoires, skikleding, badpakken, korte broeken, T-shirts en broeken.


De gemiddelde INTERSPORT winkel opent haar deuren en sluit weer om 18:00. Daarnaast is een winkel vaak op zaterdag om dezelfde tijden open en zondag van 12:00 tot 18:00.

 

INTERSPORT milieubeleid

INTERSPORT geeft aan niet alleen naar kwaliteit te kijken als het om leveranciers gaat, maar ook te kijken naar arbeidsvoorwaarden voor de medewerkers, de standaarden en de maatschappelijk toedracht van de leverancier. Vooral in derde wereldlanden en in ontwikkelingslanden.

 

INTERSPORT in Nederland

INTERSPORT bestaat al sinds 1967 en beslaat meer dan 40 verschillende landen. Interessant is wel dat de winkels volgens het franchiseprincipe werken en dus volledig zelfstandig zijn.

Hoofdkantoor:

INTERSPORT B.V.
Koninginneweg 1
3870 CD
Hoevelaken

 

INTERSPORT op Kupino.nl

Voel jij je sportief en wil je geen korting meer missen bij INTERSPORT? Wil je altijd vooraan staan bij de nieuwste sportieve promoties? Dan kun je de online folder van INTERSPORT bij Kupino.nl bekijken. Zo heb je alle belangrijke informatie over INTERSPORT in de palm van je hand.

Intersport folder

Overzicht van huidige, oude en nieuwe folders van de winkel Intersport. Elke dag beoordeelt en update Kupino.nl voor u de speciale aanbiedingen van winkeliers uit heel Nederland. U bespaart geld en tijd, en beschermt de natuur, door te browsen op Kupino.nl en voor afgeprijsde producten te shoppen in Intersport.