Promotionele folders en kortingen
  1. Kupino.nl
  2. Wonen folders
  3. IKEA
Wonen:

IKEA catalogus 2021

Er zijn van deze winkel geen folders beschikbaar.

IKEA Assortiment

IKEA is een concern dat zich primair richt op het aanbieden van woonartikelen en meubelen. Een van de originele manieren waardoor IKEA kwaliteit kon aanbieden zonder er veel geld voor te vragen was door het feit dat klanten uiteindelijk zelf de IKEA producten vaak nog in elkaar moeten zetten.

Naast een aantal winkels heeft IKEA ook een website op www.ikea.com/nl/nl/ waar niet alleen kan worden besteld maar ook nog eens flink wat wooninspiratie kan worden opgegaan. Het is hier mogelijk om ook het laatste nieuws over IKEA Nederland te lezen.

 

IKEA eigen merk

IKEA doet alles onder het eigen merk, wat ervoor zorgt dat er een breeds scala aan producten met een Zweedse naam beschikbaar zijn. Een aantal van de meest populaire categorie√ęn zijn bijvoorbeeld:

  • Badkamermeubels & accessoires
  • Bedden & matrassen
  • Stoelen
  • Woonaccessoires
  • Lampen & verlichting
  • Banken & fauteuils


Een IKEA is normaliter 7 dagen per week open en mensen kunnen er zelfs al vanaf 10:00 terecht. Normaliter sluit de IKEA pas om 21:00, maar op zondag gaat het een paar uur eerder dicht ‚Äď 18:00.

Het is nu nog gemakkelijker om inspiratie op te doen met de IKEA app. Het is mogelijk om de catalogus te doorspitten en gelijk producten te bestellen. Veel mensen vinden dit een buitengewoon handige toevoeging voor het winkelen bij IKEA. Daarnaast is het een plek om de IKEA Family kaart altijd bij de hand te hebben.

 

IKEA milieubeleid

IKEA gaat voor een duurzame toekomst en heeft dan ook de Retail Sustainability Award van 2017-2018 gewonnen. Dat betekend dat ze overstappen op duurzame bronnen van energie maar ook dat ze bijvoorbeeld meer dan 700.000 verschillende zonnepanelen hebben op de verschillende IKEA gebouwen door heel Nederland. Daarnaast zorgt IKEA ervoor dat alle gebruikte katoen uit duurzame bronnen komt.

 

IKEA in Nederland

IKEA is opgericht in 1943 en kwam pas voor het eerst naar Nederland in 1978. Het eerste woonwarenhuis in Nederland is geopend in Sliedrecht. Sindsdien zijn er flink wat filialen bijgekomen en staat het totaal binnen Nederland tegenwoordig op 13.

Hoofdkantoor:
Hullenbergweg 2
1101BL
Amsterdam Zuidoost

 

IKEA op Kupino.nl

Wil ook jij geen enkele IKEA promotie mislopen en zo altijd de laagst mogelijke prijs betalen? Zorg er dan voor dat je elke week de nieuwe folder van IKEA en zoveel meer bedrijven bekijkt op Kupino.nl. Hier ben je altijd op de hoogte van het assortiment.

 

IKEA catalogus 2021

Overzicht van huidige, oude en nieuwe folders van de winkel IKEA. Elke dag beoordeelt en update Kupino.nl voor u de speciale aanbiedingen van winkeliers uit heel Nederland. U bespaart geld en tijd, en beschermt de natuur, door te browsen op Kupino.nl en voor afgeprijsde producten te shoppen in IKEA.