Promotionele folders en kortingen
  1. Kupino.nl
  2. Hypermarkten en Supermarkten folders
  3. DekaMarkt
Hypermarkten en Supermarkten:

DekaMarkt folder

Er zijn van deze winkel geen folders beschikbaar.

DekaMarkt Assortiment

DekaMarkt is een Nederlandse supermarktketen die zich richt op Utrecht, Flevoland, Overijsel, Gelderland, Zuid-Holland en Noor-Holland. Er waren in 2018 nog iets meer dan 80 verschillende DekaMarkt supermarkten door Nederland verspreid. Tegenwoordig heeft DekaMarkt de krachten gebundeld met de bedrijven van Dirk van den Broek.

Naast de lokale winkel is er ook nog www.dekamarkt.nl. Hier is het mogelijk het volledige assortiment door te nemen. Denk aan:

  • Aardappelen groente & fruit
  • Dranken, sap, koffie, thee
  • Maaltijden, salades & tapas
  • Brood, beleg en koek
  • Kind & drogisterij
  • Snack & snoep


Het is via de website mogelijk om producten te bestellen en vervolgens op thuis te laten bezorgen of ervoor te kiezen deze bij een lokale DekaMarkt af te halen.

 

DekaMarkt eigen merk

DekaMarkt verkoopt een flink aantal A-merken, maar heeft ook een eigen huismerk: 1 de Beste. Dit zijn allemaal kwaliteitsproducten voor een betaalbare prijs over het gehele assortiment van DekaMarkt. Het assortiment van DekaMarkt is breed te noemen en beslaat alles van noten tot salades en groente tot Mexicaanse tortilla’s.

Zoals de meeste supermarkten gaat de DekaMarkt open om 8:00 in de ochtend en sluit weer om 21:00 in de avond. De enige afwisselende tijden zijn de sluitingstijd om 20:00 op zaterdag en het feit dat de winkel van 12:00 tot 18:00 open is op zondag.

 

DekaMarkt milieubeleid

DekaMarkt wil er steeds meer aan doen voor duurzaamheid en een schoner milieu. Zo gebeurt het thuisbezorgen van boodschappen bijvoorbeeld met een 100 procent elektrische StreetScooter. Daarnaast worden de bezorgroutes zo gepland dat er zo min mogelijk brandstof gebruikt word (en dus zo min mogelijke CO2 uitstoot vrijkomt).

 

DekaMarkt in Nederland

DekaMarkt bestaat al sinds 1949 en heeft zelfs een tuincentrum en een wijnwinkel. Daarnaast heeft het een eigen productiebedrijf en slagerij.

Hoofdkantoor:
DekaMarkt B.V.
Olieweg 6
1951 NH, Velsen-Noord

 

DekaMarkt op Kupino.nl

Woon je in de buurt van DekaMarkt en kun je gebruik maken van de verschillende aanbiedingen die ze hebben? Wil je de wekelijkse promoties altijd zien? Dan bekijk je bij Kupino.nl de online folder van DekaMarkt als eerste. Zo mis je geen informatie meer en hou je altijd het overzicht.

DekaMarkt folder

Overzicht van huidige, oude en nieuwe folders van de winkel DekaMarkt. Elke dag beoordeelt en update Kupino.nl voor u de speciale aanbiedingen van winkeliers uit heel Nederland. Heeft u niets uitgekozen uit de huidige folder van DekaMarkt? In de categorie Hypermarkten en Supermarkten hebben we nog een 16 folders van 32 winkels, bijv. huidige folder PLUS, huidige folder Gall & Gall, huidige folder Poiesz Supermarkten. U bespaart geld en tijd, en beschermt de natuur, door te browsen op Kupino.nl en voor afgeprijsde producten te shoppen in DekaMarkt.

Favoriete winkels

PLUS

De PLUS heeft een breed assortiment aan etenswaren, het komt gelijk perfect overeen met de slogan: ‚ÄúGoed eten, daar houden we van‚ÄĚ. We zien dit‚Ķ

Dirk

Dirk is een Nederlandse supermarktketen die tijdens de tweede wereldoorlog is opgericht. De supermarktketen probeert vooral de markt te veroveren…

Welkoop

Welkoop biedt producten voor mens en dier en daarin is het een vrij unieke winkelformule. We komen de Welkoop vooral tegen in Midden, Oost- en…

Lidl

De Lidl heeft een breed assortiment aan etenswaren en dat zien we terug in de catalogus, maar dat is niet het enige wat de Lidl te bieden heeft…