Promotionele folders en kortingen
  1. Kupino.nl
  2. Hypermarkten en Supermarkten folders
  3. DekaMarkt
Hypermarkten en Supermarkten:

DekaMarkt folder

Er zijn van deze winkel geen folders beschikbaar.

DekaMarkt Assortiment

DekaMarkt is een Nederlandse supermarktketen die zich richt op Utrecht, Flevoland, Overijsel, Gelderland, Zuid-Holland en Noor-Holland. Er waren in 2018 nog iets meer dan 80 verschillende DekaMarkt supermarkten door Nederland verspreid. Tegenwoordig heeft DekaMarkt de krachten gebundeld met de bedrijven van Dirk van den Broek.

Naast de lokale winkel is er ook nog www.dekamarkt.nl. Hier is het mogelijk het volledige assortiment door te nemen. Denk aan:

  • Aardappelen groente & fruit
  • Dranken, sap, koffie, thee
  • Maaltijden, salades & tapas
  • Brood, beleg en koek
  • Kind & drogisterij
  • Snack & snoep


Het is via de website mogelijk om producten te bestellen en vervolgens op thuis te laten bezorgen of ervoor te kiezen deze bij een lokale DekaMarkt af te halen.

 

DekaMarkt eigen merk

DekaMarkt verkoopt een flink aantal A-merken, maar heeft ook een eigen huismerk: 1 de Beste. Dit zijn allemaal kwaliteitsproducten voor een betaalbare prijs over het gehele assortiment van DekaMarkt. Het assortiment van DekaMarkt is breed te noemen en beslaat alles van noten tot salades en groente tot Mexicaanse tortilla’s.

Zoals de meeste supermarkten gaat de DekaMarkt open om 8:00 in de ochtend en sluit weer om 21:00 in de avond. De enige afwisselende tijden zijn de sluitingstijd om 20:00 op zaterdag en het feit dat de winkel van 12:00 tot 18:00 open is op zondag.

 

DekaMarkt milieubeleid

DekaMarkt wil er steeds meer aan doen voor duurzaamheid en een schoner milieu. Zo gebeurt het thuisbezorgen van boodschappen bijvoorbeeld met een 100 procent elektrische StreetScooter. Daarnaast worden de bezorgroutes zo gepland dat er zo min mogelijk brandstof gebruikt word (en dus zo min mogelijke CO2 uitstoot vrijkomt).

 

DekaMarkt in Nederland

DekaMarkt bestaat al sinds 1949 en heeft zelfs een tuincentrum en een wijnwinkel. Daarnaast heeft het een eigen productiebedrijf en slagerij.

Hoofdkantoor:
DekaMarkt B.V.
Olieweg 6
1951 NH, Velsen-Noord

 

DekaMarkt op Kupino.nl

Woon je in de buurt van DekaMarkt en kun je gebruik maken van de verschillende aanbiedingen die ze hebben? Wil je de wekelijkse promoties altijd zien? Dan bekijk je bij Kupino.nl de online folder van DekaMarkt als eerste. Zo mis je geen informatie meer en hou je altijd het overzicht.

DekaMarkt folder

Overzicht van huidige, oude en nieuwe folders van de winkel DekaMarkt. Elke dag beoordeelt en update Kupino.nl voor u de speciale aanbiedingen van winkeliers uit heel Nederland. Heeft u niets uitgekozen uit de huidige folder van DekaMarkt? In de categorie Hypermarkten en Supermarkten hebben we nog een 52 folders van 32 winkels, bijv. huidige folder HANOS, huidige folder Makro, huidige folder Jumbo. U bespaart geld en tijd, en beschermt de natuur, door te browsen op Kupino.nl en voor afgeprijsde producten te shoppen in DekaMarkt.

Favoriete winkels

Etos

De Etos is een Nederlandse drogisterijketen die is opgericht als kruidenierswinkels coöperatie. Etos noemt zichzelf de plek in Nederland voor…

Sligro

Sligro is een Nederlandse horecagroothandel  waar klanten die al een pasje hebben allerlei soorten horeca gerelateerde producten kunnen kopen. Het…

Albert Heijn

Als Nederlandse supermarktketen is Albert Heijn veruit de grootste. Hoewel het bekend staat als marktleider is Albert Heijn er wel alles aan het…

Makro

De Makro is een zelfbedieningsgroothandel met een ongelofelijk breed assortiment aan verschillende producten. Het is bijvoorbeeld mogelijk hier…