Promotionele folders en kortingen
  1. Kupino.nl
  2. Drogist en Parfumerie folders
  3. da
Drogist en Parfumerie:

da folder

Er zijn van deze winkel geen folders beschikbaar.

DA Assortiment

De DA is een Nederlandse drogisterijketen van de Nederlandse Drogisterij Service B.V. DA heeft meer dan 270+ verschillende drogistwinkels door heel Nederland en een breed assortiment. Er zijn een flink aantal categorie√ęn waarin we het assortiment van DA kunnen onderscheiden, waaronder:

  • Fris
  • Gezond
  • Mooi
  • Mama & Baby
  • Voeding & Dranken
  • In & Om Het Huis


Het gehele assortiment is op www.da.nl  terug te vinden. Het is mogelijk vanuit de website cadeau suggesties te zien en daar online te bestellen en het vervolgens op thuis af te laten leveren of het eventueel bij een van de winkels op te halen. Ook is het op de website mogelijk om advies te krijgen met betrekking tot gezondheid, beauty en eten.

 

DA eigen merk

Het DA huismerk heeft een flink aantal artikelen, allemaal voor een lage prijs maar met dezelfde vertrouwde kwaliteit. Dit varieert van bodylotion tot huidcr√®mes en van shampoo tot vitamines. Het Luxe merk dat voorheen nog bestond is ge√Įntegreerd in het normale huismerk van DA.

Een standaard DA drogisterij gaat open om 9:00 in de ochtend en sluit haar deuren om 18:00. Op zondag is de DAG vaak gesloten en op zaterdag sluiten ze een uurtje eerder.

 

DA milieubeleid

Als toonaangevende drogisterijketen is het belangrijk dat DA het goede voorbeeld geeft. Zo kiest het er bijvoorbeeld voor om met ecologisch verantwoorde partners te werken en het eigen merk is altijd proefdier vrij. Dat zorgt voor een prettig en gerust gevoel voor mensen die daar de cosmetica of zelfzorgmedicijnen kopen.

 

DA in Nederland

DA bestaat al sinds 1942. In 2015 heeft DA een doorstart gemaakt met de Nederlandse Drogisterij Service B.V. als nieuwe eigenaar.

Hoofdkantoor:
NDS Hoofdkantoor
Printerweg 6
3821 AD, Amersfoort

 

DA op Kupino.nl

Wil jij zeker zijn dat je alle DA kortingen krijgt? Dan moet je elke week opnieuw kijken op Kupino.nl voor de DA folder. Dan weet je zeker dat je geen promotie meer mist en altijd weet wat er misschien nieuw is in het assortiment.

 

da folder

Overzicht van huidige, oude en nieuwe folders van de winkel da. Elke dag beoordeelt en update Kupino.nl voor u de speciale aanbiedingen van winkeliers uit heel Nederland. U bespaart geld en tijd, en beschermt de natuur, door te browsen op Kupino.nl en voor afgeprijsde producten te shoppen in da.