Promotionele folders en kortingen
 1. Kupino.nl
 2. Hypermarkten en Supermarkten folders
 3. Coop
Hypermarkten en Supermarkten:

Coop folder

Coop folder - Compact
Coop folder - Compact
Coop folder - Compact
eindigt morgen
Coop folder
Coop folder
Coop folder
eindigt morgen
Coop folder - Compact
Coop folder - Compact
Coop folder - Compact
ma 21. 10. – zo 27. 10.
Coop folder
Coop folder
Coop folder
ma 21. 10. – zo 27. 10.
Bezig met laden...

Coop Assortiment

Nederlandse supermarktketen Coop heeft een brede geschiedenis. Het heeft niet alleen voordelen huismerken, budgetmerken en natuurlijk de bekendere A-merken. Het assortiment aan houdbare producten binnen de catalogus van Coop groeit ook nog steeds.

Wil je alles weten wat er in de winkel te koop is? Dat kan op www.coop.nl. Hier is het mogelijk om direct boodschappen te doen, aanbiedingen uit de folder te zien, en recepten en acties te zien.

 

Coop eigen merk

Het kwaliteitslabel van Coop heet Top! van Coop. Dit zijn producten die vaak als beste getest zijn en het kan variëren van brood tot roomijs, van wijn tot vleeswaren. Daarnaast heeft Coop een breed assortiment aan huismerken:

 • g'woon – Een scherpe prijs betalen voor kwalitatieve producten. Dit heeft het huismerk Markant vervangen
 • Coop – Bevat zowel houdbare als verse producten
 • Markant – Het grootste en meest gevarieerde huismerk. Langzaam aan het vervagen
 • Ok€ dit is het budgetmerk van de Coop
 • Bumblies – Babyverzorging
 • Derlon – Cosmetica
 • Bonbébé – Eten voor peuter of baby
 • Sum & Sam – Oosterse keuken


De openingstijden voor een normale winkel van Coop zijn van 8:00 tot 21:00 in de avond. Op zondag gaat een Coop supermarkt pas open om 12:00 en sluit deze om 18:00.

Naast de winkel om het assortiment te zien kun je ook kijken met de Coop Supermarkten app. Hier kun je snel bestellingen plaatsen en zoek je snel in het assortiment of door promoties.

Naast de website is er ook een Coop app beschikbaar. Zo beschik je over het gehele Coop assortiment, kun je de nieuwste wekelijkse folders doorlezen en mis je ook geen promoties meer. Ook hier is het mogelijk een boodschappenlijst te maken.

 

Coop milieubeleid

Voor Coop is duurzaamheid belangrijk. Dat betekent oog hebben voor maatschappelijk waarden. Dit betekent samen werken aan minder plastic gebruiken maar ook klimaatneutraal te werken gaan. Ook heeft Coop een breed assortiment aan Bewuste Keuze – dit zijn producten met gezonde en duurzame producten.

 

Coop in Nederland

Het begin van de Coop is als coöperatie in Zaandam - helemaal terug in 1891. De samenging met Codis in 2002 zorgde ervoor dat de meeste supermarkten Coop werden. De distributiecentra staan in Gieten en Deventer. Coop is flink aan het groeien na de overname van EMTÉ Supermarkten. Het totaalaantal vestigingen is nu meer dan 300.

Hoofdkantoor:
Markweg 8
6883 JM
Velp

 

Coop op Kupino.nl

Als jij de beste Coop promoties wil hebben en nooit meer korting wil missen bij een Coop supermarkt dan volg je de online folders op kupino.nl. Zo heb je altijd de laatste informatie over Coop.

In de huidige folder kun je deze producten tegen gereduceerde prijzen vinden

Coop folder

Overzicht van huidige, oude en nieuwe folders van de winkel Coop. Bekijk de huidige folder van Coop met kortingen, die geldig is van 14. 10. 2019 tot 20. 10. 2019, en bespaar geld op items die op uw boodschappenlijstje staan. Elke dag beoordeelt en update Kupino.nl voor u de speciale aanbiedingen van winkeliers uit heel Nederland. Voor een beter overzicht van de kortingen in de huidige folder Coop, gaat u naar het tabblad Kortingen in de folder. Heeft u niets uitgekozen uit de huidige folder van Coop? In de categorie Hypermarkten en Supermarkten hebben we nog een 64 folders van 32 winkels, bijv. huidige folder Makro, huidige folder HANOS, huidige folder Bidfood. U bespaart geld en tijd, en beschermt de natuur, door te browsen op Kupino.nl en voor afgeprijsde producten te shoppen in Coop.

# Coop aanbiedingen, Coop supermarkt, Coop aanbieding, Coop folder deze week, Coop online

Favoriete winkels

Sligro

Sligro is een Nederlandse horecagroothandel  waar klanten die al een pasje hebben allerlei soorten horeca gerelateerde producten kunnen kopen. Het…

Dirk

Dirk is een Nederlandse supermarktketen die tijdens de tweede wereldoorlog is opgericht. De supermarktketen probeert vooral de markt te veroveren…

Kruidvat

Kruidvat is een drogisterijen keten in Nederland. Hoewel het specialisme van de Kruidvat ligt in de gezondheid en beauty producten. Kijken we…

Makro

De Makro is een zelfbedieningsgroothandel met een ongelofelijk breed assortiment aan verschillende producten. Het is bijvoorbeeld mogelijk hier…