Promotionele folders en kortingen
 1. Kupino.nl
 2. Bouwmarkt folders
 3. Blokker
Bouwmarkt:

Blokker folder

Blokker folder - Senseo
Blokker folder - Senseo
Blokker folder - Senseo
tot zo 23-08
Blokker catalogus - Geschenken Gids
Blokker catalogus - Geschenken Gids
Blokker catalogus - Geschenken Gids
tot ma 31-08
Blokker catalogus - Lente
Blokker catalogus - Lente
Blokker catalogus - Lente
tot ma 31-08
Bezig met laden...

Blokker Assortiment

Blokker heeft een keten winkels in huishoudelijke artikelen in heel Nederland, in totaal zijn er meer dan 430 filialen in heel Nederland. Naast alles wat er te vinden is in een Blokker winkel is er ook nog www.blokker.nl. Hier is niet alleen mogelijk te zien wat Blokker in het brede assortiment heeft, maar ook gelijk online te bestellen en thuis te laten leveren of in een winkel af te halen.

 

Blokker eigen merk

Het eigen merk van Blokker heeft een drietal belangrijke pijlers om rekening mee te houden:

 • Een compleet assortiment huishoudproducten
 • Er is altijd een Blokker winkel dichtbij
 • Een verrassend scherpe prijs


Blokker heeft eigen merk producten. Deze variëren van:

 • Basisartikelen
 • Bed- en bad textiel
 • Schoonmaakartikelen
 • Pannen
 • Keukenhulpen
 • Speelgoed
 • Elektrische apparaten
 • Serviesgoed
 • En nog meer.


De gemiddelde Blokker winkel opent haar deuren en sluit weer om 18:00. Daarnaast is een winkel vaak op zaterdag om dezelfde tijden open en zondag van 12:00 tot 18:00.

 

Blokker milieubeleid

Om ervoor te zorgen dat het gemakkelijk is om de winkels aan te leveren heeft Blokker maar liefst twee distributiecentra, in Geldermalsen en Gouda. Het distributiecentrum in Geldermalsen is een van de grootste in Europa en zorgt voor de dagelijkse bevoorrading van de verschillende Blokker winkels. Het distributiecentra in Gouda is primair verantwoordelijk voor de bestellingen vanaf de website.

 

Blokker in Nederland

Blokker is in Nederland begonnen als ‘De goedkope IJzer- en Houtwinkel’. Deze is al snel uitgegroeid tot verschillende panden. In de jaren 30 is de naam ‘Blokker’ voor het eerst ook echt te zien op de voorgevel.

Hoofdkantoor:
Blokker B.V.
Hessenbergweg 8
1101 BT,
Amsterdam Zuidoost

 

Blokker op Kupino.nl

Wil jij nooit meer een goede korting bij Blokker missen en ervoor zorgen dat jij altijd op de hoogte bent van nieuwste promoties? Dan check je de online folders die wekelijks veranderen op Kupino.nl. Zo mis je nooit meer belangrijke informatie over Blokker.

In de huidige folder kun je deze producten tegen gereduceerde prijzen vinden

Blokker folder

Overzicht van huidige, oude en nieuwe folders van de winkel Blokker. Bekijk de huidige folder van Blokker met kortingen, die geldig is van ma 10-08-2020 t/m zo 23-08-2020, en bespaar geld op items die op uw boodschappenlijstje staan. Elke dag beoordeelt en update Kupino.nl voor u de speciale aanbiedingen van winkeliers uit heel Nederland. Voor een beter overzicht van de kortingen in de huidige folder Blokker, gaat u naar het tabblad Aanbiedingen in de folder. Heeft u niets uitgekozen uit de huidige folder van Blokker? In de categorie Bouwmarkt hebben we nog een 44 folders van 24 winkels, bijv. huidige folder HORNBACH, huidige folder Multimate, huidige folder GAMMA. U bespaart geld en tijd, en beschermt de natuur, door te browsen op Kupino.nl en voor afgeprijsde producten te shoppen in Blokker.

# Blokker online, Blokker aanbiedingen, Nieuwe folder Blokker, Blokker acties, Blokker nl folder

Favoriete winkels

Sligro

Sligro is een Nederlandse horecagroothandel  waar klanten die al een pasje hebben allerlei soorten horeca gerelateerde producten kunnen kopen. Het…

Intertoys

Intertoys is een Nederlandse winkelketen die vooral multimedia en toebehoren en speelgoed verkoopt. Hoewel het tegenwoordig in handen is van het…

Etos

De Etos is een Nederlandse drogisterijketen die is opgericht als kruidenierswinkels coöperatie. Etos noemt zichzelf de plek in Nederland voor…

Coop

Nederlandse supermarktketen Coop heeft een brede geschiedenis. Het heeft niet alleen voordelen huismerken, budgetmerken en natuurlijk de bekendere…