Promotionele folders en kortingen
 1. Kupino.nl
 2. Hypermarkten en Supermarkten folders
 3. Aldi
Hypermarkten en Supermarkten:

Aldi folder

Aldi folder -Aardbeien
Aldi folder -Aardbeien
Aldi folder -Aardbeien
tot zo 16-08
nieuw
Aldi folder - Blauwe bessen
Aldi folder - Blauwe bessen
Aldi folder - Blauwe bessen
ma 17-08 t/m zo 23-08
Aldi folder special
Aldi folder special
Aldi folder special
tot do 31-12
Aldi folder special - Fruit en Groenten
Aldi folder special - Fruit en Groenten
Aldi folder special - Fruit en Groenten
tot do 31-12
Aldi folder special - Wijn
Aldi folder special - Wijn
Aldi folder special - Wijn
tot wo 30-09
Bezig met laden...

Aldi Assortiment

De Aldi heeft een standaardassortiment waar momenteel ook steeds meer A-merken bijkomen. Dat is duidelijk te zien aan een groeiende catalogus en steeds meer promoties. Naast een aantal standaard merken heeft ALDI ook een flink aantal eigen merken.

 • Eten en drinken
 • Biologisch & Fair Trade
 • Wijnen
 • Andere huishoudelijke bijproducten


In tegenstelling tot veel andere supermarkten heeft de Aldi geen online bestelmogelijkheid op de website. De website is te vinden op www.aldi.nl en je kunt hier recepten lezen, verschillende aanbiedingen en folders doorlezen en de mogelijkheid bestaat om zo een virtueel boodschappenlijstje te maken. De website is dus wel een goede online bestemming voor inspiratie en korting, maar in de winkel kun je alleen de producten kopen.

 

Aldi eigen merk

Aldi heeft veel eigen merkproducten in het assortiment. Dit assortiment blijft maar groeien:

 • Albona– Bakproducten
 • Bebino– Babyproducten
 • Buona Terra- Mediterrane producten
 • Château– Chocolade
 • Fair – De fairtrade producten
 • Goedland- Conserven
 • Mama Mancini– Italiaanse gerechten


De meeste Aldi winkels in Nederland gaan van 8 uur in de ochtend tot 20:00 open. Op zondag gaan de gemiddelde Aldi winkel pas open om 12:00 is deze weer dicht rond 17:00. Opmerkelijk is dat veel Aldi winkels ook gewoon gesloten zijn wanneer het zondag is.

Zoals meerdere supermarkten heeft de Aldi een app beschikbaar zodat je altijd weet wat het wel assortiment is. Dit biedt een overzicht van de gehele catalogus voor wanneer je door de winkel loopt en laat zien wat zowel het winter- als zomerassortiment is. De Aldi heeft elke week een nieuwe folder.

 

Aldi milieubeleid

Aldi neemt de maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus en wil de broeikasgasemissies met 40 procent verminderen tegen 2021 wanneer deze vergeleken zijn met 2015. Daarnaast worden er bij de meeste filialen veel klimaatmaatregelen gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan zonnepanelen, windenergie en ledverlichting.

 

Aldi in Nederland

Aldi heeft zich in 1973 in Nederland gevestigd en heeft inmiddels meer dan 500 filialen door heel Nederland heen.

Hoofdkantoor:
Pascalweg 21
4104 BE
Culemborg

 

Aldi op Kupino.nl

Kupino.nl zorgt ervoor dat je geen korting bij de Aldi meer mist door de folder online te hebben staan. Zo weet je van alle promoties voordat je de winkel binnenloopt.

In de huidige folder kun je deze producten tegen gereduceerde prijzen vinden

Aldi folder

Overzicht van huidige, oude en nieuwe folders van de winkel Aldi. Bekijk de huidige folder van Aldi met kortingen, die geldig is van ma 10-08-2020 t/m zo 16-08-2020, en bespaar geld op items die op uw boodschappenlijstje staan. Elke dag beoordeelt en update Kupino.nl voor u de speciale aanbiedingen van winkeliers uit heel Nederland. Voor een beter overzicht van de kortingen in de huidige folder Aldi, gaat u naar het tabblad Aanbiedingen in de folder. Heeft u niets uitgekozen uit de huidige folder van Aldi? In de categorie Hypermarkten en Supermarkten hebben we nog een 93 folders van 32 winkels, bijv. huidige folder Bidfood, huidige folder HANOS, huidige folder Makro. U bespaart geld en tijd, en beschermt de natuur, door te browsen op Kupino.nl en voor afgeprijsde producten te shoppen in Aldi.

# Aanbiedingen Aldi deze week, Aldi folder nederland, Aanbiedingen Aldi, Aldi folder deze week, Aldi folder vorige week

Favoriete winkels

PLUS

De PLUS heeft een breed assortiment aan etenswaren, het komt gelijk perfect overeen met de slogan: “Goed eten, daar houden we van”. We zien dit…

Blokker

Blokker heeft een keten winkels in huishoudelijke artikelen in heel Nederland, in totaal zijn er meer dan 430 filialen in heel Nederland. Naast…

Intertoys

Intertoys is een Nederlandse winkelketen die vooral multimedia en toebehoren en speelgoed verkoopt. Hoewel het tegenwoordig in handen is van het…

Coop

Nederlandse supermarktketen Coop heeft een brede geschiedenis. Het heeft niet alleen voordelen huismerken, budgetmerken en natuurlijk de bekendere…