Promotionele folders en kortingen
  1. Kupino.nl
  2. Hypermarkten en Supermarkten folders
  3. Agrimarkt
Hypermarkten en Supermarkten:

Agrimarkt folder

Er zijn van deze winkel geen folders beschikbaar.

Agrimarkt Assortiment

Agrimarkt is een kleine supermarktketen in Zuidwest-Nederland met de focus op vers producten. Het assortiment van Agrimarkt staat dicht bij de bron aangezien Agrimarkt een dochteronderneming van landbouwcoöperatie CZAV is. Niet alleen de dagelijkse boodschappen zijn hier te krijgen, ook koopt men hier:

  • Bloemen
  • Ovenvers brood
  • Slijterij
  • Verse vis
  • Vlees warm van de grill
  • Streekproducten


Bij de website www.Agrimarkt.nl is het mogelijk de verschillende winkels in te zien, de wekelijkse folder te lezen en te zien welke promoties er die week worden gehanteerd. Daarnaast biedt de website flink wat informatie over het concept achter de Agrimarkt.

 

Agrimarkt eigen merk

In tegenstelling tot vele andere supermarkten heeft Agrimarkt geen echt eigen merk, maar kiest het voor g’woon (voorheen beter bekend als Markant). Dit is dezelfde assortiment producten die ook beschikbaar zijn bij de Coop bijvoorbeeld.

De gemiddelde Agrimarkt gaat open om 8:00 in de ochtend en blijft open tot 20:00 in de avond. Er zijn een aantal Agrimarkt opties gesloten, andere zijn open van 10 uur in de ochtend tot 17:00 in de avond.

Waar Agrimarkt geen standaard app heeft hebben ze wel een streekfoodapp, de eerste van zijn soort. Met deze app is het mogelijk over de gehele catalogus vragen te stellen met producenten en worden consumenten beter ge√Įnformeerd over bestaande producten. Ook is natuurlijk alles in de nieuwste folder te bekijken.

 

Agrimarkt milieubeleid

In tegenstelling tot veel andere ketens staat Agrimarkt dicht bij de producent, en dus is het mogelijk om te bepalen of een product een streekproduct, duurzaam & milieubewust, of Fair Trade is. Dit maakt een verantwoorde keuze voor de consument nog gemakkelijker. Doordat producten direct uit de regio komen is er minder schade aan het milieu.

 

Agrimarkt in Nederland

Agrimarkt bestaat al sinds 1970, maar qua groei gaat het niet al te hard. Er zijn 6 relatief grote filialen: deze zitten in Terneuzen, Middelharnis, Oud-Beijerland, Roosendaal, Vlissingen, en Goes.

Hoofdkantoor:
Agrimarkt B.V.
Oostelijke Kanaalweg 5
4424 NC
Wemeldinge

 

Agrimarkt op Kupino.nl

Woon je in de buurt van een van de Agrimarkt supermarketen en wil je zeker dat je altijd de beste promoties vind? Dan kijk je natuurlijk bij Kupino.nl. Zo weet je dat je geen korting misloopt op het gehele assortiment.

Agrimarkt folder

Overzicht van huidige, oude en nieuwe folders van de winkel Agrimarkt. Elke dag beoordeelt en update Kupino.nl voor u de speciale aanbiedingen van winkeliers uit heel Nederland. U bespaart geld en tijd, en beschermt de natuur, door te browsen op Kupino.nl en voor afgeprijsde producten te shoppen in Agrimarkt.